769/2021 PROGRAM STAŻOWY DLA STUDENTÓW DIETETYKI (LOK. SWARZĘDZ)
Program Stażowy NEUCA GO - Zapewnienie i Kontrola Jakości
miejsce pracy: Swarzędz
Jak dostać tę robotę? Trzy razy Z!
Zapoznać się z ogłoszeniem!
Zastanowić się nad tym, czy to miejsce dla Ciebie!
Zaaplikować :)
Czas trwania stażu: 6 miesięcy
Początek stażu: październik 2021 r.
Dołączając do programu możesz liczyć na:
- start kariery w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku z certyfikatem Great Place To Work,
- przemyślany i zorganizowany program stażu,
- zrozumienie, jeśli będziesz musiała/musiał wyskoczyć na zajęcia na uczelni,
- zaangażowanie i pomoc opiekuna i współpracowników,
- narzędzia niezbędne do realizacji zadań (laptop, smartfon),
- poczucie, że jesteś partnerem w codziennych zadaniach.
- jesteś studentką/studentem technologii żywności i żywienia człowieka, bezpieczeństwa żywności, dietetyki, farmacji lub kierunków pokrewnych,
- możesz zaangażować się w staż w wymiarze minimum ½ etatu,
- świetnie znasz prawo żywnościowe,
- lubisz uczyć się nowych rzeczy i przez 6 miesięcy będziesz gotowa/gotowy na niezliczoną ilość informacji, poznanie wielu nowych osób i odpowiedzialną pracę nad własnym projektem,
- potrafisz wyciągać wnioski z pracy analitycznej i dyskutować o nich na forum,
- dobra organizacja pracy to dla Ciebie podstawa do codziennego działania,
- chcesz zdobyć unikalne doświadczenie, które może pomóc Ci określić dalszą ścieżkę zawodową,
- lubisz być o krok przed wszystkimi i zawsze jesteś otwarta/otwarty na nowe wyzwania.
- pracy z produktami obecnymi na rynku i nowo wprowadzanymi - suplementami diety, żywnością wzbogacaną, żywnością ogólnego spożycia, żywnością specjalnego przeznaczenia medycznego,
- tworzenia, koordynacji i nadzoru nad dokumentacją rejestracyjną,
- tworzenia oznakowania produktów wprowadzanych na rynek,
- sporządzania bazy literatury,
- monitorowania zmian w przepisach.