494/2020 KIEROWNIK RESTAURACJI I BANKIETÓW
Data publikacji oferty: 14.10.2020
Obecnie do naszego zespołu obiektu Park Inn by Radisson w Poznaniu, ze 166 pokojami, 5 funkcjonalnymi salami konferencyjnymi (największa na 70 osób) oraz restauracji Live-Inn poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Kierownik Restauracji i Bankietów (Restaurant and Event Manager)
Osoba zatrudniona na stanowisku Restaurant and Event Manager będzie odpowiedzialna za zapewnienie najwyższej jakości usługi gastronomicznej, zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy hotelowej restauracji, centrum konferencyjnego, zarządzanie personelem i symultaniczne wdrażanie najnowszych standardów Radisson Hotel Group.
Od kandydatów oczekujemy:
- Doświadczenia w zarządzaniu gastronomią, restauracją i centrum konferencyjnym
- Bardzo dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych
- Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
- Znajomości systemów MS Office (Word, Excel, Power Point) oraz MICROS
- Nieprzeciętnych zdolności menedżerskich
- Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i zespołu pracowników
- Umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
- Zdolności analitycznych, samodzielności w podejmowaniu decyzji
- Zdolności do harmonijnej pracy w warunkach stresu
- Znajomość systemu OPERA będzie dodatkowym atutem
Oferujemy:
- Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
- Ciekawą pracę w miłej atmosferze w międzynarodowym środowisku
- Szkolenia sieciowe