Komunikat

Użytkowniku, przeglądasz archiwalną wersję strony. Jej zawartość przedstawia stan na 07.03.2023 r.

Aktualna wersja witryny Akademii Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu znajduje się pod adresem: www.awf.poznan.pl

Data publikacji oferty: 14.10.2020

Obecnie do naszego zespołu obiektu Park Inn by Radisson w Poznaniu, ze 166 pokojami, 5 funkcjonalnymi salami konferencyjnymi (największa na 70 osób) oraz restauracji Live-Inn poszukujemy kandydatów na stanowisko:

Kierownik Restauracji i Bankietów (Restaurant and Event Manager)

Osoba zatrudniona na stanowisku Restaurant and Event Manager będzie odpowiedzialna za zapewnienie najwyższej jakości usługi gastronomicznej, zwiększanie sprzedaży i rentowności, organizację pracy hotelowej restauracji, centrum konferencyjnego, zarządzanie personelem i symultaniczne wdrażanie najnowszych standardów  Radisson Hotel Group.

 Od kandydatów oczekujemy:

  • Doświadczenia w zarządzaniu gastronomią, restauracją i centrum konferencyjnym
  • Bardzo dobrej znajomości zagadnień gastronomicznych
  • Bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
  • Znajomości systemów MS Office (Word, Excel, Power Point) oraz MICROS
  • Nieprzeciętnych zdolności menedżerskich
  • Bardzo dobrej organizacji pracy własnej i zespołu pracowników
  • Umiejętności nawiązywania i podtrzymywania relacji z gośćmi
  • Zdolności analitycznych, samodzielności w podejmowaniu decyzji
  • Zdolności do harmonijnej pracy w warunkach stresu
  • Znajomość systemu OPERA będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

  • Możliwość rozwoju zawodowego w strukturach firmy
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • Ciekawą pracę w miłej atmosferze w międzynarodowym środowisku
  • Szkolenia sieciowe
Aplikuj tutaj: https://www.olx.pl/oferta/kierownik-restauracji-i-bankietow-restaurant-event-manager-CID4-IDGUkde.html#e0521c9e42;promoted