Komunikat

Użytkowniku, przeglądasz archiwalną wersję strony. Jej zawartość przedstawia stan na 07.03.2023 r.

Aktualna wersja witryny Akademii Wychowania Fizycznego im. Eugeniusza Piaseckiego w Poznaniu znajduje się pod adresem: www.awf.poznan.pl
Dietetycy.org.pl to miejsce tworzone przez dietetyków – autorami artykułów na portalu są sami żywieniowcy. Jeśli posiadasz wiedzę, energię i zapał – zapraszamy do kontaktu – napisz na !

Jak do nas dołączyć i dlaczego warto?
Niezależnie od tego czy zależy Ci na:
  • budowie swojego wizerunku jako eksperta z zakresu dietetyki (zyskujesz swój profil autora)
  • daniu się znaleźć potencjalnym osobom zainteresowanych Twoimi usługami
  • promocji pewnych nurtów dietetyki, swoich inicjatyw
  • dotarciu ze swoim artykułem do tysięcy użytkowników naszego serwisu (150-200 tysięcy miesięcznie!) – dietetyków, fascynatów zdrowego żywienia i potencjalnych klientów powitamy Cię z otwartymi ramionami.
Jak to działa?
Publikować na dietetycy.org.pl mogą wybrane osoby, których artykuły spełnią odpowiednie wymogi merytoryczne. Znajdziesz je na dole.

Piszesz tyle, na ile masz ochotę, na dowolny (dietetyczny) temat. Zyskujesz możliwość prezentacji swoich opinii, sylwetki swojej osoby w każdym napisanym artykule oraz informacji o Twojej działalności w ramach Twojej własnej wizytówki na dietetycy.org.pl (z dowolną treścią, również promocyjną).

Wytyczne dla nadsyłanych artykułów

1. Artykuł zgłaszany do publikacji na stronę dietetycy.org.pl powinien zawierać:
wstęp
główne omówienie zagadnienia
podsumowanie lub wnioski.
2. Objętość artykułu nie może być mniejsza nić 1000 wyrazów, nie ma zaś górnego limitu objętości treści
3. Tekst artykułu powinien zawierać podział na paragrafy oraz śródtytuły zaś najważniejsze informacje powinny być wytłuszczone.
3. Dane bibliograficzne/przypisy powinny być zgodne z systemem APA. Wytyczne dostępne są na stronie: LINK
4. Tekst artykułu powinien być starannie opracowany językowo, stylistycznie, interpunkcyjnie, ortograficznie oraz gramatycznie

Techniczne przygotowanie prac
1.Teksty w wersji elektronicznej przesłane do Redakcji powinny być napisane za pomocą MS Word lub Open Office (wszystkie wersje).
2. Wszystkie części publikacji (streszczenie, właściwy tekst artykułu, bibliografia, tabele, rysunki itp.) należy zapisać w jednym pliku
3. Materiał graficzny (rysunki, schematy, wykresy) powinien być opracowany i przysłany także jako oddzielny plik

Więcej informacji: https://dietetycy.org.pl/dolacz-grona-autorow-dietetycy-org-pl/ 
W ramach serwisu awf.poznan.pl wykorzystywane są pliki cookies, których przeznaczeniem jest zbieranie danych statystycznych oraz zapewnienie prawidłowego funkcjonowania niektórych elementów serwisu. Informacje zawarte w plikach cookies są wykorzystane do oceny sposobu korzystania z naszej witryny przez jej Użytkowników. Dzięki temu awf.poznan.pl może dostosować zwartość serwisu do oczekiwań swoich użytkowników.
Użytkownik może samodzielnie – poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki internetowej – modyfikować warunki przechowywania oraz udostępniania zwartości plików cookies w zakresie własnego urządzenia końcowego. Brak wyłączenia lub ograniczenia możliwości przechowywania oraz udostępniania zawartości plików cookies oznacza wyrażenie przez użytkownika zgody na takie działania serwisu awf.poznan.pl