16/2020 MANAGER CATERINGU SZPITALNEGO
Miejsce pracy: Poznań
Catering całodzienny to wielość zadań które muszą być codzienne przewidziane, zaplanowane i wykonane a co równie ważne dopilnowane do momentu konsumpcji w szpitalu. Osoby na tym stanowisku musza być elastyczne w podejmowaniu codziennych wyzwań, mieć duże poczucie odpowiedzialności za swoją pracę.. Obowiązki na tym stanowisku obejmują: codzienny kontakt z osobami odpowiedzialnymi w szpitalu za posiłki, rozumienie idei jadłospisu dekadowego i żywienia szpitalnego, znajomość proces produkcji posiłków i zamówień cyklicznych produktów żywnościowych.
Wymagania na stanowisku Managera Cateringu Szpitalnego:
- wykształcenie minimum średnie kierunkowe: gastronomiczne, zarządcze, spedycyjne lub zbliżone.
- doświadczenie w pracy w podobnym sektorze lub/i stanowisku
- doświadczenie w projektach gastronomicznych, cateringowych lub pokrewnych
- duże zdolności organizacyjne i analityczne
- bardzo dobra znajomość obsługi pakietu Office a szczególnie arkusza kalkulacyjnego Excel
- umiejętność pracy pod presją czasu i stresu
- zdolności komunikacyjne, umiejętność prowadzenie i utrzymywania dobrych relacji z klientami
Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania aplikacji tutaj: https://www.pracuj.pl/praca/manager-cateringu-szpitalnego-poznan%2Coferta%2C500024195